Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Stellingkast maken

Wil je zelf een stellingkast maken? Dan zal je dat waarschijnlijk doen, omdat de stellingkasten in de winkels (bouwmarkten) niet voldoen aan jouw wensen. In de gemiddelde bouwmarkt worden namelijk stellingkasten verkocht met vaste maten. Te denken aan de standaard hoogte (meestal 2 meter) en het van te voren bepaalde aantal legborden.

Op stellingkastaanbieding.nl krijg je alle mogelijkheden om zelf een stellingkast te maken. Sterker nog, wij helpen je graag een handje mee. Waarschijnlijk heb je al een idee hoe jouw stellingkast precies moet worden, wat betreft hoogte, diepte en het aantal legborden. Op onze website is dit eigenlijk het enige wat u moet weten om uw stellingkast te bestellen.

Stellingkast samenstellen

Inderdaad, wij leveren stellingkasten in alle vormen en maten, waardoor het zeer interessant is om bij ons zelf een stellingkast samen te stellen. In onze webshop hebben wij meer dan honderd verschillende stellingkasten (van een meter breed). Uiteraard zijn deze ook in andere breedtes te bestellen. Stellingkastaanbieding.nl kan namelijk (bijna) alle mogelijke stellingkasten leveren. En dat kan zeer interessant zijn als je dus zelf een stellingkast wil maken.

Makkelijk te installeren

Als je zelf een stellingkast wilt maken, is dit de perfecte manier. Online maak je jouw stellingkast precies zoals je deze wilt hebben. Vervolgens stellen wij de stellingkast voor u samen en zorgen wij ervoor dat u de juiste producten in huis krijgt. De installatie verloopt vervolgens heel gemakkelijk, waardoor de stellingkast in ongeveer 15 minuten in elkaar staat.

Profiteer dus nu van onze mogelijkheden en bekijk onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail via het contactformulier.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling