Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Stellingkast 250cm hoog

Als je een willekeurig magazijn in loopt, valt hoogstwaarschijnlijk direct de vormgeving van het magazijn op. Veel magazijnen hebben een relatief hoog plafond, waardoor je veel producten in de hoogte op kunt gaan bergen. Geldt dat ook voor jouw magazijn? Wil jij ook graag de aanwezige ruimte in jouw magazijn op een ideale manier gaan benutten? Dan is het aan te raden om te kijken naar een stellingkast 250 cm hoog.

Waarom voor een stellingkast 250cm hoog kiezen?

Indien je veel producten op wilt bergen, is een stellingkast de beste keuze. Met een stellingkast weet je het overzicht te behouden, weet je al jouw producten op een handige manier uit te stallen en kun je dus ook efficiënt werken.

Uiteraard is het daarbij de wens dat je zoveel mogelijk producten in de stellingkast op kunt bergen. Nou, dat komt zeker goed als je kiest voor een stellingkast van 250 cm hoog. Een dergelijke stellingkast biedt met name in de hoogte veel ruimte, waardoor je de aanwezige ruimte in jouw magazijn echt goed weet te benutten.

Bijkomend voordeel is dat je volledig zelf de breedte en diepte van de stellingkast kunt bepalen. Je weet hiermee de stellingkast volledig naar eigen wens vorm te geven; dat gaat bovendien bijzonder makkelijk dankzij de tool op onze website!

Stellingkast 250cm hoog bestellen

Ben je op zoek naar een stellingkast 250cm hoog? Via onze website kun je deze stellingkast makkelijk zelf ontwerpen en vervolgens direct bestellen. Wij gaan direct voor je aan de slag en leveren binnen 10 werkdagen de stellingkast bij je af. Vanaf dat moment begint het echte genieten voor jou: je creëert met een dergelijke kast immers veel ruimte op een handige manier! Ga dus direct aan de slag met onze tool en ontwerp direct de perfecte stellingkast 250cm hoog.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling