Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Handige opbergrekken

Heeft u ruimtegebrek in uw opbergruimte en wilt u graag meer spullen opslaan? Een stellingkast is hiervoor een geschikte optie. Dankzij een stellingkast kunt u aanzienlijk meer spullen opbergen. Als u veel spullen heeft is het dan ook raadzaam een dergelijke stellingkast te kopen. U zult direct merken dat u veel meer spullen kunt opslaan en tegelijkertijd kunt u ook veel makkelijker weer spullen terugvinden. Voor particulieren is een stellingkast dan ook een prima optie. Dat geldt natuurlijk ook voor bedrijven. U kunt er vrijwel alles in opbergen en terugvinden.

De stellingkasten die door ons worden aangeboden kunnen worden gebruikt in onder meer:

  • Werkplaatsen
  • Bibliotheken
  • Archieven
  • Etagebouw
  • Winkels
  • Garage
  • Magazijnen
  • Kantoorruimtes

Opbergrekken voor magazijn

In een magazijn mag een stellingkast natuurlijk ook niet ontbreken. Hier wordt immers veel opgeslagen. Veel bedrijven hebben dan ook dergelijke opbergrekken. Bent u op zoek naar nieuwe stellingkasten? Deze kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Wij verkopen diverse soorten magazijnstellingen. Hierbij kun u denken aan de ‘gewone’ stellingkasten of legbordstellingen, maar hiernaast zijn er ook magazijnstellingen zoals bandenstellingen, grootvakstellingen en palletstellingen. Bij een magazijn is het vooral de bedoeling dat deze praktisch is ingericht. Iedere vierkante meter dient optimaal te worden benut. Het is dan ook aan te raden om vooraf goed te kijken naar welke stellingen u precies nodig heeft, zodat alles goed past en alle ruimtes maximaal worden benut.

De opbergrekken die wij verkopen zijn van uistekende kwaliteit en zijn ontwikkeld van sterk gegalvaniseerd staal. Ze zijn door vrijwel iedereen eenvoudig in elkaar te zetten. In het laatste geval kunt u, mocht het in elkaar zetten van de stellingkast niet lukken, altijd een beroep doen op onze klantenservice. Voorts hebben de door ons aangeboden stellingkasten een maximale draagkracht.

Materiaal opbergrekken

Zowel onze metalen als onze houten stellingkasten zijn voordelig geprijs. Voor houten stellingkasten kunt u ons het beste telefonisch cotnacteren. We zullen vervolgens een offerte voor uw maken, geheel vrijblijvend. Niet alleen de prijs is van belang, want de kwaliteit is misschien nog wel belangrijker. U kunt er zeker van zijn dat de door ons aangeboden stellingkasten van uitstekende kwaliteit zijn en veel beter zijn dan de stellingkasten die een gemiddelde bouwmarkt in Nederland worden aangeboden. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren.

Opbergrekken op maat

Wellicht heeft u speciale wensen en wilt u een opbergrek op maat laten maken. Bij ons is dat mogelijk en wellicht wilt u deze ook in een bepaalde kleur. Tegen een meerprijs kunnen de opbergrekken in de kleuren van uw bedrijf geleverd worden. Het voordeel vaan onze site is dat u de opbergrekken ook zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf d ebreedte van de stellingkast bepalen. Als één van de weinige websites heeft u deze mogelijkheid en dat maakt onze webshop dan ook handig. Wanneer u afwijkende maten wenst kunt u contact met ons opnemen voor een stellingkast op maat.

Goedkope handige opbergrekken

Niet alleen het bestellen via onze website is gemakkelijk. Ook als het om de prijs gaat, kunnen wij opbergrekken tegen een scherpe prijs leveren. Onze stellingkasten zijn zonder twijfel één van de goedkoopste van Nederland en België. ZIet u op een webshop een stellingkast tegen een lagere prijs? Neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Bent u niet overtuigd, vergelijk de tarieven op onze website dan eens met de tarieven elders op internet!

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling