Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Metalen stellingkast samenstellen

Bent u op zoek naar een metalen stellingkast en wilt u deze zelf samenstellen? Dat is via onze website eenvoudig mogelijk. U kunt via onze site zelf een metalen stellingkast configureren. Bij het samenstellen kunt u diverse opties selecteren. Op de pagina stellingkast configureren is dit mogelijk. In het sub-menu ziet u diverse opties in. Deze opties kunt u selecteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een metalen stellingkast van 2,5 meter hoog, 4 meter breed, 300 mm diep en met 4 legborden? Deze kast is eenvoudig en snel te bestellen. Als eerst selecteert u de gewenste hoogte, daarna de diepte en het aantal legborden. Vervolgens krijgt u de gekozen metalen stellingkast te zien. Door op informatie te klikken kunt u alle specificaties lezen van de gekozen stellingkast. Hier ziet u ook de prijs van de magazijnkast en op deze pagina kunt u het aantal meter selecteren.

Veilig betalen

Vervolgens kunt u de bestelling afronden. Heeft u in een eerder stadium iets via onze website gekocht en heeft u tijdens het bestelproces een account aangemaakt? Het is mogelijk om met deze inloggegevens in te loggen. U kunt betalen met iDEAL of een overboeking. Via iDEAL kunt u dus veilig met uw eigen bank betalen. Nadat de bestelling is afgerond krijgt u een bevestiging. Op deze manier is het mogelijk om binnen een aantal minuten bij ons een metalen stellingkast te bestellen. In de regel worden bestellingen binnen een aantal dagen verstuurd. Ook als u in België woonachtig bent en een stellingkast nodig hebt kunnen wij deze bij u afleveren. Het ophalen van metalen magazijnkasten is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Toepassingsmogelijkheden

De metalen stellingkasten hebben kunnen worden gebruikt in magazijnen, winkels, bibliotheken, garages, kantoorruimtes, werkplaatsen en archieven. Omdat u bij ons zelf een magazijnkast kunt samenstellen, zal de door u geconfigureerde kast altijd in de bedoelde ruimte passen. Dat is het voordeel van het zelf samenstellen van een metalen stellingkast.

Installatie stellingkasten

Het installeren van de kasten die u bij ons kunt kopen is eenvoudig. Als u bij een bouwmarkt een stellingkast koopt, die u deze meestal met schroeven in elkaar te zetten en heeft u speciaal gereedschap nodig. Bij ons is dat niet nodig, want dankzij het klem-klik-en-klaar systeem zijn de kasten snel in elkaar te zetten. Binnen een twintigtal minuten is het mogelijk om een stellingkast in elkaar te zetten, terwijl u bij andere kasten soms wel meer dan een uur tot twee nodig heeft om deze in elkaar te zetten. In een later stadium kunt u de kast eventueel uitbreiden. Dit kan zowel in hoogte als qua breedte. Met verdeelschotten en kledingstangen kunnen de stellingen bovendien naar eigen voorkeur worden ingericht.

Waarom kiezen voor onze metalen stellingkasten?

De door ons aangeboden stellingkasten hebben diverse voordelen. Ten eerste kunt u profiteren van een grote opslagcapaciteit. De montage is daarnaast zoals aangegeven eenvoudig. Voorts zijn de kasten sterk en hebben ze een grote stabiliteit. Ze zijn flexibel, zodat u een metalen kast ook kunt uitbreiden.

Bestel uw metalen stellingkast

Ben u geïnteresseerd? Bestel dan vandaag nog uw gewenste stellingkast. Alle stellingkasten op onze website zijn leverbaar uit onze voorraad. Ook kunt u diverse losse onderdelen en accessoire sop onze website kopen en we hebben ook de laagste prijzen. Bent u in Nederland of België een aanbieder van stellingkasten tegengekomen die tegen een lagere prijs kasten aanbiedt? Neem contact met ons op en wij kunnen de gewenste stellingkast tegen een lagere prijs aanbieden.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling