Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Magazijn stelling bestellen

Bent u op zoek naar een nieuwe magazijn stelling? Het is soms lastig om de juiste kast voor uw magazijn te kopen. Wij hebben een aantal verschillende magazijnkasten die u kunt gebruiken in uw magazijn. Wij hebben in ons assortiment verschillende kasten en deze kunt u eenvoudig in uw magazijn kwijt.

Magazijnstelling bestellen en dat het liefst op maat? Dat kan! Via onze website kunt u eenvoudig een magazijn stelling kopen. In een magazijn kan een kast niet ontbreken. Logisch, want in een magazijn wilt u waarschijnlijk allerlei goederen opslaan. Hiervoor is het hebben van een aantal goed magazijnkasten essentieel. Er zijn verschillende soorten magazijnkasten verkrijgbaar, waarbij u zelf kunt bepalen welke kast u wilt bestellen. Bij ons is het mogelijk om een magazijnkast zelf te configureren, zodat u altijd de kast krijgt die u wenst. Binnen ongeveer 5 dagen heeft u uw gewenste magazijnstelling in huis!

Een kast in uw magazijn

Voor een magazijn zijn magazijnstellingen vanzelfsprekend ideaal. Dit soort stellingen zijn niet voorzien van bijvoorbeeld deuren en om deze reden zijn ze goed bereikbaar. In een werkplaats kan een magazijnstelling ideaal zijn, maar ook in een archief, in en bibliotheek, op kantoor of in een winkel zijn magazijnstellingen handig. Als het om kasten gaat in een magazijn, dan zult u bij het kopen kijken naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit. Deze kasten moeten immers sterk zijn. De door ons aangeboden kasten zijn sterk en zijn gemaakt van metaal. Ook de prijs is interessant, want vanaf € 57,54 heeft u bij ons al een stellingkast. Dit is een stellingkast van 2 meter hoog, 200 mm diep en 4 etages. Per legbord kunt u circa 120 kilogram opslaan. 4 legborden kunnen in totaal bijna 500 kilogram aan gewicht dragen. U kunt zelf een stellingkast samenstellen door op de pagina stellingkast configureren te filteren op de diverse beschikbare opties.

Bestel nu uw magazijnkast

Het is eenvoudig om de gewenste magazijnkast online te bestellen. Via Stellingkastaanbieding.nl is het bestellen van zo’n kast binnen een aantal stappen klaar. Eerst kunt u zelf een kast samenstellen en daarna selecteert u de gewenste breedte. U kunt kiezen voor ene magazijnkast van in totaal 20 meter breed. Als u een kast wenst die breder is dan 20 meter, dan is dit ook mogelijk. Wellicht bent u op zoek naar kasten met een totale lengte van 25 meter. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. U kunt ons per mail en telefonisch bereiken.

Goedkope magazijnkast

De magazijnkasten die wij aanbieden zijn scherp geprijsd. Dit is ook één van de redenen waarom wij veel magazijnkasten verkopen. Onze magazijnkasten zijn namelijk de goedkoopste van Nederland en België. Ziet u elders exemplaren die tegen een lagere prijs worden aangeboden? Neem contact met ons op en wij leveren de stellingkast tegen een lagere prijs.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling