Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Archiefstellingen

Wil je graag alle documenten, ordners en andere archiefmappen op een handige manier opbergen? Dan is het aan te raden om een archiefstelling te kopen, aangezien je hiermee van de nodige voordelen gaat genieten. Gemak, een strakke uitstraling én flexibiliteit zijn hierbij de belangrijkste voordelen.

Archiefstelling kopen

Wil je graag een archiefstelling kopen? Via onze website kun je de archiefstelling volledig naar jouw wens aanpassen. Meet dus de aanwezige ruimte in jouw kantoorpand, magazijn of huis op en maak direct gebruik van onze tool. Een archiefstelling kopen is nog nooit zo makkelijk én voordelig geweest. Bovendien ga je zéker geen spijt krijgen van de aanschaf van een archiefstelling!

Onze archiefstellingen zijn uitermate geschikt voor archiefgebruik. In de volksmond worden onze stellingen ook met enige regelmaat archiefstellingen genoemd. De reden hiervan is dat deze perfect geschikt zijn om in te archiveren. Hierbij kun je denken aan ordners, die precies in de kasten passen. Tenminste als je de stellingkast met 5 legborden besteld en deze op de hoogte neemt. Hierdoor kunt u namelijk precies de archiefmappen in kwijt, waardoor u de ruimte van uw stellingkast maximaal benut. Daarnaast kunt u zelf ook de diepte en breedte van de stellingkast zelf bepalen.

Archiefstellingkast configureren

Doordat u bij ons zelf uw archiefstelling kunt configureren/samenstellen is het zeer praktisch om deze stellingkasten te gebruiken in uw woning of kantoor. Het kan namelijk bij niet veel andere archiefstelling, dat de maten zo flexibel zijn. Deze stellingkasten zijn namelijk geschikt voor hele diepe ruimtes, maar ook voor smalle ruimtes waarin u zeer weinig ruimte hebt. Door de verschillende diepte mogelijkheden van de legborden kunt u deze zelf bepalen.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling