Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Stellingrek

Wil je in jouw magazijn of in jouw schuur allerlei producten gaan bewaren? Wil je dit graag op de meest handige manier doen? Wil je hier bij voorkeur ook niet al te veel geld aan kwijt zijn? Dan ben je hiervoor bij Stellingkastaanbieding.nl aan het juiste adres!

Bij ons vind je namelijk een divers aanbod van de beste stellingrekken. Deze stellingrekken zijn van de hoogste kwaliteit, zijn zeer voordelig en bieden voldoende ruimte voor al jouw spullen. Bijkomend voordeel: je kunt de stellingrekken via onze website volledig naar wens ontwerpen. Zo weet je 100% zeker dat de stellingrekken op de gewenste plek passen én voldoende ruimte bieden aan al jouw producten.

Stellingrekken magazijn

Als je een willekeurig magazijn binnenstapt, zie je altijd meerdere stellingrekken naar voren komen. Deze stellingrekken lenen zich namelijk perfect voor het handig opbergen van producten. Je kunt de producten vervolgens ook weer makkelijk uit het stellingrek halen, waardoor je zeer efficiënt kunt werken. Zeker in een magazijn gaat het gezegde ‘tijd is geld’ op; met een stellingrek weet je in ieder geval zo efficiënt mogelijk te werken.

Ondertussen weet je in jouw magazijn ook nog het overzicht te behouden. Je weet immers precies waar welke producten staan. Ondertussen behoud je ook nog het overzicht over jouw voorraad én geniet je van een lange levensduur van de stellingrekken.

Wil je graag de beste stellingrekken voor in jouw magazijn bestellen? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres; via onze website kun je deze stellingrekken namelijk volledig naar wens ontwerpen. Je bepaalt volledig zelf wat de lengte, diepte en breedte van de kast moeten worden. Daarnaast geef je ook aan hoeveel planken het stellingrek moet hebben; je kunt al met al het stellingrek volledig op jouw wensen afstemmen. Wat wens je nog meer?

Stellingrek voor in de garage

Al geruime tijd maken wij veel ondernemers blij met onze stellingrekken. De stellingreken die wij leveren, zijn namelijk van de hoogste kwaliteit én zijn voordelig geprijsd. Ondertussen zijn de stellingrekken ook voor particulieren interessant; je kunt een stellingrek ook prima in bijvoorbeeld een garage neerzetten.

Ben jij op zoek naar een stellingrek voor in jouw garage? Ook dan ben je bij ons van harte welkom! Met onze tool kun je direct het stellingrek voor in jouw garage ontwerpen, waarna je het stellingrek met één druk op de knop kunt bestellen. Wij gaan vervolgens direct voor jou aan de slag, waarna wij al binnen 10 werkdagen het stellingrek bij jou af kunnen leveren. Vanaf dat moment begint het echte genieten voor jou!

De voordelen van onze stellingrekken

  • Geheel naar wens te ontwerpen
  • De stellingrekken zijn van de hoogste kwaliteit
  • De stellingrekken hebben een lange levensduur
  • Wij zijn de goedkoopste aanbieder in zowel Nederland als in België
  • Geschikt voor zowel ondernemers als voor particulieren

Heb je op dit moment nog vragen over onze stellingkasten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling