Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Stellingkast 60cm diep

Heb je interesse om één of meerdere stellingkasten in jouw kantoorpand of magazijn te plaatsen? Dan heb je wat ons betreft al direct een verstandige keus gemaakt. Met een stellingkast weet je namelijk de aanwezige ruimte optimaal te benutten én veel opbergruimte te creëren. Bovendien biedt een stellingkast voldoende ruimte, kun je zeer snel werken dankzij een stellingkast en weet je altijd het gewenste overzicht te behouden.

Klinken deze voordelen bij jou als muziek in de oren? Dan is het de hoogste tijd om de perfecte stellingkast voor in jouw magazijn te gaan ontwerpen. Voor het ontwerpen van een stellingkast kun je gebruik maken van onze tool. In deze tool kun je zelf de breedte, hoogte én diepte van de stellingkast bepalen. Eén van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is om te kiezen voor een stellingkast 60cm diep.

Waarom voor een stellingkast 60cm diep kiezen?

Heb je vrij lange producten die je op een handige manier op wilt bergen? Of wil je meerdere producten achterelkaar in een stellingkast kunnen zetten? Dan is de keuze voor een stellingkast 60cm diep de meest logische keuze. Door de diepte van maar liefst 60 centimeter weet je simpelweg veel opbergruimte te creëren.

Dit betekent dat de kast niet al te hoog of al te breed moet zijn. Nee, juist door de diepte weet je al veel opbergruimte te creëren. Bovendien ben je dankzij deze breedte in staat om meerdere soorten producten op een handige manier op te bergen. Wat wens je nog meer?

Stellingkast 60cm diep bestellen

Met onze tool kun je direct de gewenste stellingkast samen gaan stellen. Nadat je deze kast zelf ontworpen hebt, kun je ‘m veilig, snel én voordelig bij ons bestellen. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van een stellingkast 60cm diep in zowel Nederland als België.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling