Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Magazijn rekken

Bent u op zoek naar rekken voor het magazijn? Magazijnstellingen zijn ideaal om allerlei spullen te kunnen opslaan in het magazijn. Via onze website kunt u voordelig magazijnstellingen kopen. Dit zijn zelfs de goedkoopste stellingen van de Benelux. Komt u bij een andere webshop goedkopere stellingkasten tegen? Wij kunnen een offerte uitbrengen waardoor u voordeliger aan kwalitatieve magazijnstellingen kunt komen.

Zelf een magazijn rekken samenstellen

U kunt zelf aangeven welke stellingkast u wenst. Het is namelijk mogelijk om zelf het aantal meter te kiezen. Het configureren van uw eigen kast is handig, want zo koopt u nooit een exemplaar die te klein of juist te groot is. U kunt zelf de hoogte selecteren. Hierbij heeft u de keus uit 2000, 2200, 2500 en 3000 mm. Hiernaast kun u de diepte bepalen, waarbij u kunt kiezen uit de volgende dieptes: 200, 300, 400, 500, 600, 700 en 800 mm. Bovendien kunt u kiezen hoeveel legborden u nodig denkt te hebben. U kunt kiezen voor 4, 5, 6, 7, 8 of 9 legborden. Als u een kast heeft geselecteerd kunt u de breedte van de stelling bepalen.

Magazijn rekken

Het bestellen van een magazijnkast via onze website is eenvoudig. Eenmaal u een magazijnkast heeft samengesteld kunt u deze in de virtuele winkelwagen doen. Bij het afrekenen kunt u gebruik maken van eventuele kortingscodes, zodat u uw aankoop nog voordeliger kunt maken. Ook kunt u hier de verzendingskosten laten schatten. Op afspraak kunt u de bestelde magazijnkast(en) komen ophalen. U kunt de magazijnstelling natuurlijk ook laten bezorgen. Wij proberen om de bestelde magazijnstellingen binnen 72 uur bij u te leveren. Als u reeds een account heeft en bent ingelogd kunt u de bestelling direct plaatsen. Bent u nog geen klant? Dan dient u uw naam en adresgegevens door te geven. Het is niet verplicht om een account aan te maken, maar voor later gebruik is dit wel zo handig. Betalen kan via iDEAL of een overboeking.

Voordat u gaat bestellen zult u waarschijnlijk ook elders andere stellingkasten bekijken. U zult echter opmerken dat wij goedkoper zijn dan andere aanbieders. Hierdoor kunt u eenvoudig enkele tientallen euro’s per bestelling besparen. In het geval u een stellingkast wenst van bijvoorbeeld 25 meter, dan kunt u deze niet direct via de website bestellen. Het is desondanks wel mogelijk om deze bij ons te bestellen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Vanuit Nederland kunt u bellen naar 035 – 52 357 64. Wilt u vanuit België telefonisch contact met opnemen? Bel dan met +31 (0)35 – 52 357 64. Ook bij onduidelijkheden kunt u ons altijd contacteren.

Andere magazijn rekken

Naast magazijn rekken verkopen wij ook we ook andere stellingkasten. Omdat onze voorraad van andere stellingen sterk wisselt hebben we deze niet op de website geplaatst. Wel kunt u een bestelling plaatsen als u op zoek bent naar bijvoorbeeld palletstellingen, bandenstelling of grootvakstellingen. Ook voor deze stellingen kunt u ons contacteren. U kunt op onze website een formulier invullen voor het opvragen van een offerte. Wij proberen om binnen 48 uur na het invullen van het offerteformulier contact met u op te nemen. Bij het aanvragen van een offerte horen wij graag of u op zoek bent naar nieuwe of gebruikte stellingen. Qua prijs zit hier een groot verschil tussen. De door ons aangeboden stellingkasten zijn vervaardigd van thermisch verzinkt staal. Ze zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en hebben naast een uitstekende kwaliteit ook een grote draagkracht. De laatste is mede een gevolg van de opbouw in een T-vorm.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling