Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Legbordstellingen

Als je als ondernemer actief bent, krijg je vanzelf met vrij veel administratie te maken. Conform de eisen van de Belastingdienst ben je ook nog eens verplicht om deze administratie 5 á 7 jaar te bewaren, waardoor je al snel een flink archief op weet te bouwen. Hoe je dit archief nou zo handig mogelijk po kunt bergen? Je kunt hiervoor kiezen voor een archiefstelling, maar óók een legbordstelling is zeer populair én handig!

Overigens is een legbordstelling ook handig voor een particulier. Ook als je geen zakelijke documenten hoeft te bewaren, komt een legbordstelling in veel situaties prima van pas. Zo kun je een legbordstelling in huis als bijvoorbeeld een voorraadkast of handig opbegkrek gaan gebruiken.

Met onze legbordstellingen weten wij hoofdzakelijk ondernemers zéér blij te maken. Onze legbordstellingen zijn van staal vervaardigd, zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit en zijn ook nog eens naar wens zelf samen te stellen. Hierover vertellen we je graag iets meer!

Legbordstelling kopen?

Ben je op zoek naar een legbordstelling voor in jouw magazijn? Dan weet je één ding zeker: je hebt meer dan genoeg keus. Het aanbod van legbordstellingen is namelijk vrij divers, waardoor je altijd wel een geschikte legbordstelling kunt vinden.

Bij ons ben je in staat om jouw legbordstelling volledig zelf te ontwerpen. Je bepaalt alle afmetingen zelf, je bepaalt de hoeveelheid legborden en je bepaalt zelf de schoren van de legbordstelling. Juist door deze ontwerpmogelijkheden ben je in staat om een legbordstelling volledig naar wens samen te stellen.

Het voordeel hiervan? Je kunt de legbordstelling altijd voor 100% afstemmen op jouw eigen voorkeuren én op de ruimte in jouw magazijn. Hierdoor weet je alle ruimte goed te benutten, terwijl je dus ook voldoende opbergruimte weet te creëren. Gaat je voorkeur daarbij uit naar een legbordstelling met drie stellingen en vijf legborden? Of heb je toch liever een legbordstelling met twee stellingen en vier legborden? Bij ons is alles mogelijk!

Overigens bieden wij altijd zogeheten g3 legbordstellingen aan. Deze legbordstellingen zijn van een bepaalde staalvariant vervaardigd, waardoor de stellingkast onwijs stevig is. Ook ben je hierdoor verzekerd van een lange levensduur en een fraaie afwerking.

Waarom een legbordstelling via ons kopen?

Ben je op zoek naar een handige stellingkast waarin je allerlei objecten kunt bewaren? Gaat je voorkeur hierbij uit naar een open kast, een kast met de nodige mogelijkheden én een kast met ideale indeling? Dan is de kans groot dat je al direct bij een legbordstelling uit gaat komen. Een legbordstelling brengt namelijk echt veel voordelen met zich mee; het is niet voor niets dat veel bedrijven voor in bijvoorbeeld een magazijn of stellingsruimte voor een legbordstelling kiezen.

Maar, wat zijn nou redenen om een legbordstelling via ons te kopen? Eén van de voordelen die wij bieden, is dat je de legbordstelling volledig zelf samen kunt stellen. Je weet hierdoor de kast altijd voor 100% naar jouw wens te maken, terwijl je ook nog eens optimaal gebruik van de aanwezige ruimte weet te maken.

Heb je behoefte aan een legbordstelling met vijf legborden? Dat is bij ons geen probleem; je kunt echter ook voor bijvoorbeeld drie of vier legborden kiezen. Ons advies is om voor jezelf goed te bepalen wát je precies in de stellingkast kwijt wilt. Meet deze objecten qua hoogte, diepte en breedte op. Vervolgens kun je het ontwerp van de legbordstelling volledig afstemmen op deze objecten.

Bijkomend voordeel is dat je bij ons absoluut niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Sterker nog: wij zijn in Nederland de goedkoopste aanbieder van hoogwaardige legbordstellingen. Als je een legbordstelling via onze website samen gaat stellen, krijg je direct de bijbehorende prijs te zien. Wij benoemen deze prijs bovendien zowel inclusief als exclusief BTW, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de totstandkoming van het totaalbedrijf.

Als je voor een legbordstelling van Stellingkastaanbieding.nl kiest, geniet je ook van de beste kwaliteit. Wij leveren louter G3 legbordstellingen; dit is eigenlijk een legbordstelling van de beste staalsoort. Juist door deze staalsoort zien onze legbordstellingen er fraai uit, zijn onze legbordstellingen zeer stevig en geniet je ook nog van een lange levensduur. In combinatie met de lage prijs voor de legbordstellingen zorgt dit eigenlijk voor een stellingkast met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Legbordstelling configureren

Wil jij graag via ons een legbordstelling gaan kopen? Dan kun je deze stellingkast dus direct met behulp van bovenstaande tool ontwerpen. In deze tool kun je de hoogte, de breedte, de diepte, de hoeveelheid legborden en het soort schoor aangeven. Onze tool toont vervolgens de bijbehorende prijs en we kunnen de stellingkast vervolgens binnen 10 werkdagen leveren.

Maar, waar moet je nou aan denken bij het ontwerpen van een legbordstelling? Allereerst moet je gaan bepalen wáár je de legbordstelling precies voor wilt gaan gebruiken. Welke producten wil je bijvoorbeeld in de legbordstelling kwijt kunnen? En op welke manier wil je deze producten neer kunnen leggen of neer kunnen zetten? De keus is aan jou. Denk hier in ieder geval goed over na, aangezien dit bepalend is voor de uiteindelijke keus voor een geschikte legbordstelling.

Daarnaast moet je ook de aanwezige ruimte in bijvoorbeeld jouw kantoorpand of magazijn op gaan meten. Als je deze afmetingen eenmaal duidelijk in beeld hebt, kun je veel gerichter de legbordstelling gaan ontwerpen. Nadat je het ontwerp van de legbordstelling gemaakt hebt, kun je deze legbordstelling dus direct via onze webshop bestellen.

Legbordstelling kopen?

Heb je nu direct interesse om een legbordstelling te kopen? Ga dan met onze ontwerptool aan de slag, bekijk de totale kosten en plaats direct jouw bestelling. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, gaan wij direct voor jou aan de slag om de gewenste legbordstelling te fabriceren.

  • Levering binnen 3 tot 10 werkdagen
  • Laagste prijs van Nederland én België
  • Volledig naar wens in te richten
  • Hoogste kwaliteit en fraaie uitstraling

Heb je nog vragen over het ontwerpen of kopen van een legbordstelling? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling