Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Opbergkasten garage

Bent u op zoek naar opbergkasten voor in uw garage? Wilt u het overzicht bewaren, maar toch alles georend hebben opslaan? Wilt u direct kunnen zien waar alles staat en/of ligt. Dan hebben wij de oplossing voor u. Zoek niet verder naar verschillende opbergkasten voor in uw garage, maar kies voor een stellingkast op maat.

Stel zelf een opbergkast samen

Wij hebben deze pagina opgesteld, omdat ons het afgelopen jaar veel is opgevallen dat er steeds meer mensen belde om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor stellingkasten in de garage. Nou die zijn natuurlijk erg ruim en daarom raden wij vanaf begin 2015 (met de lancering van deze pagina) iedereen zeker aan te overwegen wat een stellingkast kan doen in een garage.

Juist omdat stellingkastaanbieding.nl u de mogelijkhed geeft om zelf een stellingkast samen te stellen kunt u gemakkelijk en snel uw garage optimaal benutten. Bij ons kunt u namelijk stellingkasten configureren, waarbij u zelf de lengte, hoogte, breedte en diepte bepaald. Ook kiest u zelf het aantal legborden van de stellingkast. Op het moment dat u gebruik maakt van ons configuratiesysteem kunt u zelf een stellingkast maken. Het voordeel is dat deze stellingkasten voor iedere ruimte geschikt zijn.

Kies het aantal opbergkasten

Doordat u zelf het aantal legborden kunt bepalen van de stellingkasten die u koopt, heeft u geen overbodige legborden na het installeren van de stellingkasten. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel legborden u nodig heeft. Door zelf even te puzzelen met ons systeem kunt u precies zien hoeveel cm er bijvoorbeeld tussen uw legborden zit. Het kan namelijk zijn dat uw stellingkasten nodig hebt voor verfpotten, in dit geval kunt u heel veel legborden bestellen in uw stellingkast. Maar op het moment dat u hoge vazen wilt bewaren kunt u zich voorstellen dat er minder legborden nodig zijn waardoor u hogere producten kwijt kunt.

Kwaliteit opbergkasten garage

Onze stellingkasten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor gebruik in garages en schuren. Heeft u nog kwaliteitseisen, vragen, opmerkingen of is er nog een andere reden waarom u contact met ons op zou willen nemen? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling