Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

GS3 of G3 stelling kopen

Stellingkasten zijn ook wel bekend als GS3 stellingkasten. Deze kunt u via onze website kopen. Als het om aanbieden van deze GS3 stellingkasten gaat zijn wij één van de grootste aanbieders van Nederland. Het voordeel van onze dienst is dat u deze GS3 stelling zelf kunt samenstellen. Op onze website kunt u dus bepalen welke kast u uiteindelijk geleverd krijgt. Dit is niet het geval bij veel andere aanbieders van GS3 stellingen. Denk maar aan bouwmarkten als Gamma of Praxis. Bovendien is de kwaliteit van de stellingen die door bouwmarkten worden verkocht aanzienlijk minder goed.

Goedkope GS3 stellingen

Niet alleen de kwaliteit van de door ons aangeboden stellingen is beter dan die van een bouwmarkt. Ook de prijs is concurrent. Als u de stellingkasten van onze website vergelijkt met magazijnstellingen van andere shops, dan zult u snel opmerken dat wij één van de goedkopere aanbieders zijn. Ziet u elders wel een aanbieder die tegen een scherpe prijs een GS3 stelling aanbiedt? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen kunt u ons hiervoor telefonisch contacteren. Wij zullen u dan een offerte sturen met een lagere prijs, maar met dezelfde of een vergelijkbare stellingkast.

Snelle montage

Een belangrijk voordeel van onze GS3 stellingen is de montage. U hebt de meeste stellingkasten binnen vijftien tot twintig minuten in elkaar gezet. Dat is natuurlijk een groot verschil met de kasten die u bij een bouwmarkt kunt kopen en waarbij u vaak minimaal een uur moet uittrekken om deze in elkaar te kunnen zetten.

Naast een snelle montage garanderen wij ook de beste kwaliteit. De GS3 stellingkasten die u via onze website kunt kopen zijn van metaal gemaakt en kunnen een behoorlijke belasting aan. Per legbord is een belasting van 100 kilo geen probleem. Bij een stellingkast met vijf legborden komt dat neer op 500 kilo.

Stel een eigen G3 stelling samen

Zoals aangegeven kunt u zelf een GS3 stellingkast samenstellen. Dat is natuurlijk ideaal, want zo heeft u uiteindelijk precies de stellingkast die u wenst. Het configureren van een eigen magazijnkast is een koud kunstje. U kunt op de pagina samenstellen zelf diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de GS3 stellingkast, de diepte en het aantal legborden. Heeft u reeds een stellingkast samengesteld? Dan kunt u ook de breedte van de kast bepalen. Binnen een aantal muisklikken heeft u eenvoudig en snel een eigen GS3 stellingkast gekozen en als dit de kast is die u wenst, dan kunt u deze direct bestellen. Binnen een aantal werkdagen wordt deze bij u thuisbezorgd, maar u kunt er ook voor kiezen om deze bij ons op te halen.

Losse onderdelen GS3 stelling

Naast het verkopen van GS3 magazijnkasten verkopen we ook diverse losse onderdelen voor stellingkasten. U kunt bij on som diverse redenen losse onderdelen kopen. Misschien wilt u zelf een kast samenstellen en heeft u speciale wensen. Op de pagina losse onderdelen kunt u deze onderdelen kopen. Als u speciale wensen heeft kunt u ons overigens ook contacteren. Voor een magazijnkast op maat bent u bij ons namelijk ook aan het juiste adres. Graag horen wij welke wensen u heeft, zodat we eventueel een offerte kunnen uitbrengen.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie over de magazijnkasten die u op onze website vindt kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan buiten kantooruren per mail. Tijdens kantooruren helpen wij u graag met het beantwoorden van magazijnkast gerelateerde vragen.

 

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling