Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Magazijnstellingen

Wil je graag alle attributen in jouw magazijn op een handige manier opbergen c.q. bewaren? Wil je graag het overzicht behouden, snel kunnen werken én efficiënt kunnen werken? Dan is de aanschaf van één of meerdere magazijnstellingen absoluut aan te raden. Maar, waar kun je nou het beste een magazijnstelling bestellen? Dat kun je het beste doen bij Stellingkastaanbieding.nl.

Wij bieden alle magazijn stellingen namelijk tegen zeer scherpe prijzen aan. Daarnaast geniet je ook nog eens van onze handige conifugrator; met deze tool kun je met enkele drukken op de knop jouw eigen magazijnstelling (op onze website ook vaak stellingkast, legbordstelling of magazijnstelling genoemd) te ontwerpen. Vervolgens is het een fluitje van een cent om deze magazijnstelling te bestellen.

Waar moet je op letten bij magazijnstellingen bestellen?

Heb je interesse om een magazijnstelling via onze website te bestellen? Bepaal er dan allereerst voor wat de afmetingen van de magazijnstelling moeten zijn. Deze afmetingen kun je bepalen aan de hand van de ruimte in jouw magazijn én op basis van jouw wensen.

Vervolgens kun je de magazijnstelling via onze website heel makkelijk ontwerpen. Houd hierbij dus goed rekening met jouw wensen, maar ook met jouw beschikbare budget. Onze tool toont in ieder geval direct aan wat de exacte prijs is van de magazijnstelling zoals je deze ontworpen hebt.

Over de prijs hoef je bij ons sowieso niet in te zitten. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder in zowel Nederland als België van magazijnstellingen. Je kunt dan ook met een gerust hart bij ons een magazijnstelling bestellen; je weet 100% zeker dat je een eerlijke en lage prijs voor de stelling gaat betalen!

Kwaliteit magazijnstellingen

Met onze magazijnstellingen weten wij onwijs veel ondernemers in heel Nederland blij te maken. Onze magazijnstellingen passen namelijk perfect in een magazijn, maar komen ook prima tot hun recht in bijvoorbeeld een (auto)garage, een winkel of bij een dienstverlenende partij. Zolang je producten op een handige manier op moet bergen, biedt een magazijnstelling daar dé oplossing voor.

In de afgelopen periode hebben wij veel magazijnstellingen mogen leveren. Magazijnstellingen in Utrecht, magazijnstellingen in Amsterdam en magazijnstellingen in Almere. Eigenlijk vind je onze magazijnstelling in het gehele land terug. Waarom dat zo is? Dat heeft onder andere te maken met de prijs-kwaliteitsverhouding die wij aan weten te beiden.

De magazijnstellingen die je via onze website kunt bestellen, zijn van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken hier speciaal G3 staal voor, waardoor de kasten zeer stevig zijn én een lange levensduur met zich meebrengen. Ondertussen hoef je absoluut niet de hoofdprijs voor onze magazijnstellingen te betalen.

Bijkomend voordeel is dat je de magazijnstellingen via onze website moeiteloos kunt ontwerpen. Je hoeft hier dus niet onnodig veel tijd aan te besteden; gemak dient de mens.

Wil je nou graag direct een magazijnstelling bestellen? Maak dan direct gebruik van onze tool, lees het prijskaartje af en plaats direct jouw bestelling. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met het fabriceren van de magazijnstelling. Deze magazijnstelling leveren we vervolgens binnen 10 werkdagen, ongeacht of jouw magazijn gevestigd is in Utrecht, Amsterdam, Almere of een andere plaats in ons land!

Stellingkastaanbieding.nl biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen magazijnstellingen (ook wel stellingkasten of legbordstellingen genoemd) te configureren op de website. Dat betekent dat u deze magazijnstellingen van thermische verzinkt staal, naar eigen wens kunt samenstellen. U kunt dus zelf een stellingkast op de door u gewenste hoogte, breedte en diepte maken op onze website. Ook kunt u het aantal gewenst legbordstellingen zelf invoeren.

Stellingkastaanbieding.nl bezorgd maandelijks tientallen bestellingen met magazijnstellingen bij haar klanten. Wij streven ernaar om de magazijnstellingen dan ook binnen 72 uur te leveren bij onze klant.

Goedkoopste magazijnstellingen

Wij zijn inmiddels al enkele maanden de goedkoopste aanbieder van magazijnstellingen in Nederland. Onze magazijnstellingen zijn gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Deze magazijnstellingen zijn niet vergelijkbaar met de stellingkasten die aangeboden worden bij de verschillende bouwmarkten. Zelf uw magazijnstelling configureren, indelen met het aantal legborden dat u nodig heeft en gemakkelijk en snel in elkaar gezet. Vergelijk onze prijzen gerust met de prijzen van andere aanbieders.

Mocht het voorkomen dat u ergens anders een lagere prijs tegen komt en u bent er van overtuigd dat dit dezelfde magazijnstellingen betreft, neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland in het aanbieden van magazijnstellingen en dat willen wij graag zo houden.  

Naast de levering van de goedkoopste magazijnstellingen door heel Nederland leveren wij ook andere stellingen. In verband met de sterk wisselende voorraad van deze stellingen hebben wij ervoor gekozen om deze niet allemaal dagelijks op de website te plaatsen. Wij leveren op bestellingen de volgende soorten stellingen:
– Grootvakstellingen
– Palletstellingen
– Bandenstelligen

Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen, voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden deze stellingen tegen zeer scherpe prijzen aan en streven ernaar binnen 48 uur contact met u op te nemen.
Wij verzoeken u aan te geven of u opzoek bent naar gebruikte of nieuwe stellingen. Hierin zit in de huidige markt een groot verschil wat betreft de prijs die dit met zich mee brengt

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling