Voeg sectie toe!325 mm
3040 mm
Uw stelling
Breedte:3040 mm
Diepte:325 mm

Onderdelen:
Staanders 2000: 8
Voetjes: 8
Legborden 1000 x 300: 15
Dragers 300: 30
X-schoren: 0
H-schoren 1000: 2

Op basis van de huidige configuratie
Uw prijs
€ 237,70
excl. 21% btw.
€ 237,70
incl. 21% btw.
Uw bestelling
Levering:
Levering binnen 3 tot 10 werkdagen

Transportkosten:
€ 55,00 excl. BTW – vanaf € 500,- franco

Stellingkast 30cm diep

Wil je graag jouw administratie, jouw producten of overige objecten op een handige manier opbergen? Om meerdere redenen is het aan te raden om in dat geval voor een stellingkast te kiezen. Een stellingkast biedt onwijs veel ruimte, biedt veel gemak én stelt je in staat om nog sneller en efficiënter te werken.

Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel nog de perfecte stellingkast zien te vinden. Nou, wij hebben goed nieuws voor je: je kunt de perfecte stellingkast namelijk geheel zelf via onze website gaan ontwerpen! Je kunt hierbij zelf bepalen wat de diepte, de breedte én de hoogte van de kast moet worden. Ook de exacte indeling van de kast kun je naar wens aanpassen, zodat de stellingkast voor 100% op jouw wensen aansluit.

Heb je nou niet super veel ruimte in jouw magazijn? Heb je bijvoorbeeld een relatief smalle gang waarin je een stellingkast wilt plaatsen? Dan is het aan te raden om voor een stellingkast 30cm diep te kiezen!

Waarom voor een stellingkast 30cm diep kiezen?

Het absolute voordeel van een dergelijke stellingkast is de minieme diepte van de kast. Juist doordat de kast niet al te diep is, hoef je ook niet al teveel ruimte vrij te houden voor de kast in jouw magazijn. Handig als je bijvoorbeeld een smal magazijn hebt óf nog even in dat ene hoekje een stellingkast wilt plaatsen.

Ook is een stellingkast 30cm diep ideaal voor in bijvoorbeeld een looppad. Een looppad van bijvoorbeeld 1,5 meter kun je perfect vullen met een stellingkast met een diepte van 30 centimeter. Je weet dan de aanwezige ruimte optimaal te benutten, terwijl je ook nog eens meer opbergruimte voor jezelf weet te creëren.

Stellingkast 30cm diep bestellen

Heb je interesse om een stelling van 30cm diep te bestellen? Stel de kast geheel naar wens samen met onze tool, plaats direct een bestelling en verwelkom binnen 10 werkdagen deze geweldige stellingkast!

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling