Configureer uw eigen stellingkast!

Heeft u onze configurator al uitgeprobeerd?
Uw complete stellingkast naar eigen indeling, nergens goedkoper!

Configureer eenvoudig uw eigen stellingkast

Volledig naar eigen wens in te richten, plus de laagste prijs van Nederland & Belgie.
Goedkoopste!

Wat zijn stellingkasten precies?

Stellingkasten, ook wel legbordstellingen of magazijnstellingen genoemd zijn opbergkasten van metaal. Deze opbergkasten worden veel gebruikt in magazijnen en garages. Stellingkasten dienen dus voornamelijk als opbergruimte en zorgen voor een efficiënte indeling van bijvoorbeeld de garage.

Omdat stellingkastaanbieding.nl de goedkopste aanbieder is van stellingkasten heeft zij haar assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. Er bleek de afgelopen tijd steeds vaker behoefte aan afwijkende stellingkasten.

Een stellingkast zoals je deze bij de bouwmarkt koopt heeft toch maar één maat? Dat klopt. Maar op onze website kunt u uw stellingkast zelf configureren. Heeft u bijvoorbeeld een stellingkast van 2 meter hoog, 2 meter breed en 80 cm diep nodig? Dan regelen wij van stellingkastaanbieding.nl dat voor u. Daarnaast kun u ook nog aangeven hoeveel legborden u wilt gebruiken in uw stellingkast. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld hele grote, of juist hele kleine producten gaat opslaan in uw stellingkast.

wood
vakkenstelling
verzinkte stelling
palletstelling
palletstelling-hoog
bandenstelling