Magazijnstellingen

Stel eenvoudig uw stellingkast samen!

Stellingkastaanbieding.nl biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen magazijnstellingen (ook wel stellingkasten of legbordstellingen genoemd) te configureren op de website. Dat betekent dat u deze magazijnstellingen van thermische verzinkt staal, naar eigen wens kunt samenstellen. U kunt dus zelf een stellingkast op de door u gewenste hoogte, breedte en diepte maken op onze website. Ook kunt u het aantal gewenst legbordstellingen zelf invoeren.

Stellingkastaanbieding.nl bezorgd maandelijks tientallen bestellingen met magazijnstellingen bij haar klanten. Wij streven ernaar om de magazijnstellingen dan ook binnen 72 uur te leveren bij onze klant. 

Goedkoopste magazijnstellingen
Wij zijn inmiddels al enkele maanden de goedkoopste aanbieder van magazijnstellingen in Nederland. Onze magazijnstellingen zijn gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Deze magazijnstellingen zijn niet vergelijkbaar met de stellingkasten die aangeboden worden bij de verschillende bouwmarkten. Zelf uw magazijnstelling configureren, indelen met het aantal legborden dat u nodig heeft en gemakkelijk en snel in elkaar gezet. Vergelijk onze prijzen gerust met de prijzen van andere aanbieders.

Ergens anders goedkoper?
Mocht het voorkomen dat u ergens anders een lagere prijs tegen komt en u bent er van overtuigd dat dit dezelfde magazijnstellingen betreft, neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland in het aanbieden van magazijnstellingen en dat willen wij graag zo houden.  

Bent u opzoek naar andere stellingen?
Naast de levering van de goedkoopste magazijnstellingen door heel Nederland leveren wij ook andere stellingen. In verband met de sterk wisselende voorraad van deze stellingen hebben wij ervoor gekozen om deze niet allemaal dagelijks op de website te plaatsen. Wij leveren op bestellingen de volgende soorten stellingen:
- Grootvakstellingen
- Palletstellingen
- Bandenstelligen 

Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen, voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden deze stellingen tegen zeer scherpe prijzen aan en streven ernaar binnen 48 uur contact met u op te nemen.
Wij verzoeken u aan te geven of u opzoek bent naar gebruikte of nieuwe stellingen. Hierin zit in de huidige markt een groot verschil wat betreft de prijs die dit met zich mee brengt